educació social i animació sociocultural

Servei d'Educació Social, Animació Sociocultural i Treball social

Des del Servei Social es promou en les persones una actitud activa en el procés del seu propi desenvolupament social i cultural a través de la participació en les diferents activitats de lleure, cognitives, psicomotrius, culturals, etc. A través d’aquestes activitats es pretén millorar el benestar integral de la persona, també es promouen els vincles interpersonals, millorant les relacions afectives i socials.

L’animadora sociocultural i l’educadora social diàriament s’encarreguen de portar a terme activitats cognitives, manuals i lúdiques adaptades a les capacitats dels residents.

Mitjançant les activitats s’estimulen i en consoliden diferents aspectes, es busca potenciar l’àrea física, cognitiva, social i emocional de cada persona i promoure el seu benestar integral.

El nostre Equip

 • Equip Mèdic i d'Infermeria

  Equip Mèdic i d'Infermeria

  L'equip mèdic del Residencial Sant Sebastià està format per metges, infermeres i auxiliars. Disposem de Servei mèdic, donant atenció presencial tots els dies laborals i atenció telefònica els caps de setmana i festius.

  Llegir més
 • Equip de Psicologia

  Equip de Psicologia

  La psicòloga realitza intervencions amb residents i familiars, fa l’acompanyament en tots els moments pels que passa la persona quan arriba al centre (acollida, adaptació, comiat, etc.), i en cas que la persona o la família tinguin queixes, dubtes o propostes de millora, en fa la rebuda, es deriva a Direcció i es busquen solucions.

  Llegir més
 • Equip de Fisioteràpia i Teràpia Ocupacional

  Equip de Fisioteràpia i Teràpia Ocupacional

  Està constituït per tres fisioterapeutes que donen servei tot el dia. Les activitats que es realitzen són per conservar i estimular les capacitats psicomotrius i cognitives dels usuaris, a més de la socialització, i per què no, la seva diversió.

  Llegir més
 • Equip d'Educació Social, Animació Sociocultural i Treball Social

  Equip d'Educació Social, Animació Sociocultural i Treball Social

  L’educadora social i l’animadora sociocultural són les encarregades de l’elaboració, implementació i avaluació de la majoria d’activitats del centre i d’adaptar-les a les capacitats dels residents. Disposen d’una àmplia sala de manualitats on es realitzen les activitats de caire manual i d’altes espais del Residencial on es realitzen altre tipus d’activitats. Els dissabtes pel matí també realitzen activitats de caire lúdic.

  Llegir més
 • 1