Serveis propis

El Residencial Sant Sebastià ofereix els serveis propis de Cuina, Bugaderia i Neteja. No tenim cap servei extern subcontractat.

El Residencial Sant Sebastià ofereix un servei de menjador tant per als residents de la residència, com també a les persones usuàries en règim de centre de dia.

La residència compta amb cuina pròpia en el propi centre, on diàriament s'elaboren els diferents menús, elaborats i supervisat per una dietista-nutricionista, per tal de garantir les necessitats d'una alimentació sana i equilibrada , sempre intentant que sigui "com el menjar de casa".

També s’elaboren dietes adaptades per a aquells residents i usuaris que tenen necessitats alimentàries especials.

El Residencial Sant Sebastià compta amb un servei propi tant de neteja com de bugaderia per tal de garantir el confort de tots els nostres residents i usuaris i una estada el màxim d'agradable.

El servei de bugaderia tant per als residents com per als usuaris de Centre de Dia s'encarrega de la recollida de la roba, la neteja i el planxat i la distribució i retorn de la roba als armaris tant de residents com dels usuaris del Centre de Dia.

El nostre Equip

 • Equip Mèdic i d'Infermeria

  Equip Mèdic i d'Infermeria

  L'equip mèdic del Residencial Sant Sebastià està format per metges, infermeres i auxiliars. Disposem de Servei mèdic, donant atenció presencial tots els dies laborals i atenció telefònica els caps de setmana i festius.

  Llegir més
 • Equip de Psicologia

  Equip de Psicologia

  La psicòloga realitza intervencions amb residents i familiars, fa l’acompanyament en tots els moments pels que passa la persona quan arriba al centre (acollida, adaptació, comiat, etc.), i en cas que la persona o la família tinguin queixes, dubtes o propostes de millora, en fa la rebuda, es deriva a Direcció i es busquen solucions.

  Llegir més
 • Equip de Fisioteràpia i Teràpia Ocupacional

  Equip de Fisioteràpia i Teràpia Ocupacional

  Està constituït per tres fisioterapeutes que donen servei tot el dia. Les activitats que es realitzen són per conservar i estimular les capacitats psicomotrius i cognitives dels usuaris, a més de la socialització, i per què no, la seva diversió.

  Llegir més
 • Equip d'Educació Social, Animació Sociocultural i Treball Social

  Equip d'Educació Social, Animació Sociocultural i Treball Social

  L’educadora social i l’animadora sociocultural són les encarregades de l’elaboració, implementació i avaluació de la majoria d’activitats del centre i d’adaptar-les a les capacitats dels residents. Disposen d’una àmplia sala de manualitats on es realitzen les activitats de caire manual i d’altes espais del Residencial on es realitzen altre tipus d’activitats. Els dissabtes pel matí també realitzen activitats de caire lúdic.

  Llegir més
 • 1