servei de fisioteràpia i teràpia ocupacional

Servei de Fisioteràpia i Teràpia Ocupacional

Des del Servei de Fisioteràpia es fomenta l’autonomia dels nostres usuaris, mitjançant activitats grupals de gimnàstica i psicomotricitat, i de forma individual amb pautes personalitzades d’exercicis. S’ofereix tractament de rehabilitació a persones que han patit una fractura, caigudes o una intervenció quirúrgica. També tractem patologies en fase aguda, crònica i pal·liativa.

En els tractaments individuals s’apliquen tècniques de teràpia manual (mobilitzacions, drenatges, massatge cicatricial, etc.), tècniques respiratòries, d’electroteràpia, mecanoteràpia (politges, bipedestador, taula de mans, escala de dits, pedalier, etc.).

Des del Servei de Teràpia Ocupacional es fomenta l’autonomia i es procura el major nivell d’independència funcional, considerant tres eixos; la pròpia persona, l’activitat diària i l’entorn, procurant millorar la qualitat de vida.

Es realitza l’avaluació i el tractament de persones afectades per qualsevol discapacitat física, mental o sensorial, utilitzant diferents activitats específiques per tal de minimitzar les limitacions de la persona.

Es treballa la prevenció (manteniment de l’estat actual i prevenció del deteriorament), l’adaptació (ajudant a la persona a viure amb la discapacitat) i la recuperació (rehabilitació).

El nostre Equip

 • Equip Mèdic i d'Infermeria

  Equip Mèdic i d'Infermeria

  L'equip mèdic del Residencial Sant Sebastià està format per metges, infermeres i auxiliars. Disposem de Servei mèdic, donant atenció presencial tots els dies laborals i atenció telefònica els caps de setmana i festius.

  Llegir més
 • Equip de Psicologia

  Equip de Psicologia

  La psicòloga realitza intervencions amb residents i familiars, fa l’acompanyament en tots els moments pels que passa la persona quan arriba al centre (acollida, adaptació, comiat, etc.), i en cas que la persona o la família tinguin queixes, dubtes o propostes de millora, en fa la rebuda, es deriva a Direcció i es busquen solucions.

  Llegir més
 • Equip de Fisioteràpia i Teràpia Ocupacional

  Equip de Fisioteràpia i Teràpia Ocupacional

  Està constituït per tres fisioterapeutes que donen servei tot el dia. Les activitats que es realitzen són per conservar i estimular les capacitats psicomotrius i cognitives dels usuaris, a més de la socialització, i per què no, la seva diversió.

  Llegir més
 • Equip d'Educació Social, Animació Sociocultural i Treball Social

  Equip d'Educació Social, Animació Sociocultural i Treball Social

  L’educadora social i l’animadora sociocultural són les encarregades de l’elaboració, implementació i avaluació de la majoria d’activitats del centre i d’adaptar-les a les capacitats dels residents. Disposen d’una àmplia sala de manualitats on es realitzen les activitats de caire manual i d’altes espais del Residencial on es realitzen altre tipus d’activitats. Els dissabtes pel matí també realitzen activitats de caire lúdic.

  Llegir més
 • 1