servei de psicologia

Servei de Psicologia

Des del Servei de Psicologia es promou afavorir el benestar de la persona, facilitant l’adaptació a la nova situació, mantenint un bon estat d’ànim i preservant les capacitats cognitives.

Es procura fer una atenció individual centrada en la persona, la seva historia de vida, les seves necessitats i preferències, perquè cada persona és única i diferent.


S’ofereix suport psicològic en processos de pèrdua i teràpia cognitivo-conductual en persones amb trastorn de l’estat d’ànim, trastorns d’ansietat i altres patologies psiquiàtriques.

Es realitza intervenció psicològica amb persones amb malalties neurodegeneratives que presenten afectacions cognitives.

Es realitza una intervenció global, centrada en la persona, amb la col·laboració de l’equip i en coordinació amb la família.

El nostre Equip

 • Equip Mèdic i d'Infermeria

  Equip Mèdic i d'Infermeria

  L'equip mèdic del Residencial Sant Sebastià està format per metges, infermeres i auxiliars. Disposem de Servei mèdic, donant atenció presencial tots els dies laborals i atenció telefònica els caps de setmana i festius.

  Llegir més
 • Equip de Psicologia

  Equip de Psicologia

  La psicòloga realitza intervencions amb residents i familiars, fa l’acompanyament en tots els moments pels que passa la persona quan arriba al centre (acollida, adaptació, comiat, etc.), i en cas que la persona o la família tinguin queixes, dubtes o propostes de millora, en fa la rebuda, es deriva a Direcció i es busquen solucions.

  Llegir més
 • Equip de Fisioteràpia i Teràpia Ocupacional

  Equip de Fisioteràpia i Teràpia Ocupacional

  Està constituït per tres fisioterapeutes que donen servei tot el dia. Les activitats que es realitzen són per conservar i estimular les capacitats psicomotrius i cognitives dels usuaris, a més de la socialització, i per què no, la seva diversió.

  Llegir més
 • Equip d'Educació Social, Animació Sociocultural i Treball Social

  Equip d'Educació Social, Animació Sociocultural i Treball Social

  L’educadora social i l’animadora sociocultural són les encarregades de l’elaboració, implementació i avaluació de la majoria d’activitats del centre i d’adaptar-les a les capacitats dels residents. Disposen d’una àmplia sala de manualitats on es realitzen les activitats de caire manual i d’altes espais del Residencial on es realitzen altre tipus d’activitats. Els dissabtes pel matí també realitzen activitats de caire lúdic.

  Llegir més
 • 1