servei mèdic i d'infermeria

Servei mèdic i d'infermeria

Al Residencial Sant Sebastià, vetllem per mantenir cura de la salut integral dels nostres residents.

Des del servei mèdic donem prioritat a les necessitats holístiques dels nostres residents des de totes les vessants sanitàries, que inclouen:

 • el control de les patologies cròniques pròpies de la vellesa,
 • el control i diagnòstic de les patologies agudes,
 • el seguiment de la tensió arterial, pes i glicèmies,
 • l’assessorament en el seguiment de dietes especialitzades com la celiaquia, la insuficiència renal, la diabetis o la hipertensió.

Vetllem pel manteniment i cura de la integritat de la pell realitzant les diferents cures pautades, així com el control de la medicació de manera individualitzada.

Tot l'equip sanitari treballa conjuntament amb els altres departaments del Residencial prioritzant la prevenció, curació i rehabilitació dels nostres residents, per tal de garantir la màxima qualitat de vida.

El nostre Equip

 • Equip Mèdic i d'Infermeria

  Equip Mèdic i d'Infermeria

  L'equip mèdic del Residencial Sant Sebastià està format per metges, infermeres i auxiliars. Disposem de Servei mèdic, donant atenció presencial tots els dies laborals i atenció telefònica els caps de setmana i festius.

  Llegir més
 • Equip de Psicologia

  Equip de Psicologia

  La psicòloga realitza intervencions amb residents i familiars, fa l’acompanyament en tots els moments pels que passa la persona quan arriba al centre (acollida, adaptació, comiat, etc.), i en cas que la persona o la família tinguin queixes, dubtes o propostes de millora, en fa la rebuda, es deriva a Direcció i es busquen solucions.

  Llegir més
 • Equip de Fisioteràpia i Teràpia Ocupacional

  Equip de Fisioteràpia i Teràpia Ocupacional

  Està constituït per tres fisioterapeutes que donen servei tot el dia. Les activitats que es realitzen són per conservar i estimular les capacitats psicomotrius i cognitives dels usuaris, a més de la socialització, i per què no, la seva diversió.

  Llegir més
 • Equip d'Educació Social, Animació Sociocultural i Treball Social

  Equip d'Educació Social, Animació Sociocultural i Treball Social

  L’educadora social i l’animadora sociocultural són les encarregades de l’elaboració, implementació i avaluació de la majoria d’activitats del centre i d’adaptar-les a les capacitats dels residents. Disposen d’una àmplia sala de manualitats on es realitzen les activitats de caire manual i d’altes espais del Residencial on es realitzen altre tipus d’activitats. Els dissabtes pel matí també realitzen activitats de caire lúdic.

  Llegir més
 • 1