Serveis propis

El Residencial Sant Sebastià ofereix els serveis propis de Cuina, Bugaderia i Neteja. No tenim cap servei extern subcontractat.

El Residencial Sant Sebastià ofereix un servei de menjador tant per als residents de la residència, com també a les persones usuàries en règim de centre de dia.

La residència compta amb cuina pròpia en el propi centre, on diàriament s'elaboren els diferents menús, elaborats i supervisat per una dietista-nutricionista, per tal de garantir les necessitats d'una alimentació sana i equilibrada , sempre intentant que sigui "com el menjar de casa".

També s’elaboren dietes adaptades per a aquells residents i usuaris que tenen necessitats alimentàries especials.

El Residencial Sant Sebastià compta amb un servei propi tant de neteja com de bugaderia per tal de garantir el confort de tots els nostres residents i usuaris i una estada el màxim d'agradable.

El servei de bugaderia tant per als residents com per als usuaris de Centre de Dia s'encarrega de la recollida de la roba, la neteja i el planxat i la distribució i retorn de la roba als armaris tant de residents com dels usuaris del Centre de Dia.